The COUNCIL of PEACE
Translated into ROMANIAN by Diana Fota


CONSILIUL PENTRU PACE


"Formati Consilii ale Pacii.
Numiti consiliul, Consiliul pentru Pace..
Sa fie organizat in Roma. In Citadela.'


Oamenii acestei lumi vor pace, atunci de ce pare ea asa de greu de obtinut ?

Stiati ca numai in SUA, inca din vremurile Parintilor Fondatori, au existat peste 100 de Proiecte propuse pentru a pune bazele unui Departament pentru Pace, insa niciunul din acestea nu a fost aprobat ? De ce ?

In 1973, unul din Parintii Fondatori a scris un eseu intitulat: "Plan pentru un Birou al Pacii in SUA". Scopul scos in evidenta la acea vreme era: "Permiteti unui Secretar sa construiasca si sa intretina scoli gratuite in fiecare oras, sat si district al SUA. Permiteti tinerilor din tara noastra sa fie invatati sa citeasca, sa scrie, sa socoteasca si sa cunoasca doctrinele unei religii. Religia crestina ar trebui sa aiba intaietate in fata altora, intrucat doar aceasta ne invata nu numai sa propovaduim pacea intre toti oamenii, dar si sa-i iertam - ba chiar mai mult - sa-i iubim pe dusmanii nostri."

In acele timpuri, accentul se punea pe instruirea biblica. Aceasta actiune ar trebui sa fie dincolo de "religie". Continua astfel:

"5. Ca sa apara o inspiratie de a venera viata umana si o repulsie fata de orice varsare de sange uman, lasati acele legi care permit juriilor, judecatorilor, serifilor sau calailor sa preia resentimentele indivizilor si sa comita crime cu sange rece sa fie abolite.

6. Pentru ca acea pasiune pentru razboi sa dispara...legile militare ar trebui revocate pretutindeni, iar uniformele si titlurile militare ar trebui date deoparte ..."

Atunci care anume e obstacolul ?

Pe aceasta planeta exista un mic grup de oameni care detine controlul asupra fabricilor de armament si a tuturor celorlalte mijloace de productie a armelor de razboi. Cum isi vand ei produsele ?

Daca tu ai fi unul dintre proprietari, cum ai proceda ? Ai instiga la razboi, evident. Pacea ar fi ultimul lucru pe care ti l-ai dori, intrucat profiturile tale ar ajunge la zero.

Asa ca, pentru a se asigura ca un astfel de scenariu nu are loc, (in plus, se intampla ca tot ei sa controleze si toate masinile de tiparit bancnote din lume), ei ofera mite-care-nu-pot-fi-refuzate politicienilor cu pozitii guvernamentale, pentru ca acestia sa-si poata finanta activitatile si sa se asigure ca notiunea de pace nu devine prea populara. Acesta e numai unul din multitudinea de motive pentru care nu avem nevoie de politicieni care se ne conduca tarile (accesati http://government.insights2.org/).

Toate religiile vorbesc despre Iubirea de seaman si despre Pace, dar le pun oare in practica ? Toti ar trebui sa priveasca atent in sufletele lor si sa se alature acestei actiuni, lasand toate neintelegerile deoparte. Timpul trece.

Ce anume trebuie sa faceti ? Sa-i contactati pe oamenii influenti din tara voastra ACUM, pe aceia care se regasesc in aceasta idee de PACE, sa-i rugati sa formeze un CONSILIU PENTRU PACE in tara voastra, care va avea un reprezentat in cadrul unui CONSILIU PENTRU PACE la nivel global si asigurati-va ca acest Consiliu va avea parte de promovare locala, dar si nationala. Aceste persoane nu vor fi conducatorii guvernelor voastre, cel mai probabil.

Sustineti ideea ca oamenii acestei lumi cunosc acum foarte bine MOTIVUL pentru care noi nu am sprijinit niciodata ideea de PACE si vor ca cei raspunzatori sa fie adusi la judecata si sa fie declarati "persona non grata" in tara voastra, indiferent de nationalitatea acestora !

Aceasta chestiune e urgenta, de aceea a fost creat un website, http://peace.insights2.org/, ca mesajul sa poata fi transmis mai usor. Acesta va fi tradus si in alte limbi, in afara de engleza, cu ajutorul traducatorilor voluntari.

Evoluati in lumina, Milson


Report action to this E-maiL address or the NESARA INTERNATIONAL group

Your use of this site is subject to
Terms and Conditions of Use
See also our
Privacy Policy