The COUNCIL of PEACE

Translated into HUNGARIAN by Eniko


A Béke Tanácsa


"Alakítsatok nagy Béketanácsokat.
Hívjátok A Béke Tanácsának..
Rómában szervezo"djön. A Fellegvärban."


De mensen van deze wereld willen vrede, dus waarom is dat schijnbaar zo moeilijk te bereiken?

Az emberek ebben a világban békét akarnak, tehát látszólag miért olyan nehéz megvalósítani?

Tudtátok, hogy az Egyesült Államokban a négy Alapító Atya ideje óta több, mint 100 törvényjavaslatot tettek egy Béke Minisztérium létrehozására, és még egyet sem fogadtak el? Miért?

1793-ban az egyik Alapító Anya írt egy tanulmányt "Egy terv a Béke-Irodára az Egyesült Államoknak" címmel. A cél, amelyebben az ido"ben körvonalazódott, ez volt: "Adassék meg a hatalom a Titkárságnak, hogy ingyenes ískolákat alapítson és tartson fenn minden városban, faluban és vidéki településen az Egyesült Államokban; Az ország fiatalságát oktassák olvasásra, írásra és matematikára, és valamiféle vallási tanra; a Keresztény vallást kell elo"térbe helyezni; mert csak ez a vallás tanít minket nem csak arra, hogy éljünk békében minden emberrel, hanem a megbocsátásra - mi több, saját ellenségeink szeretetére."

A hangsúly ebben az ido"ben a bibliai tanításokon volt. Ez az tett a "vallások" fölött állt. Így folytatódott:

"5. Intsen az emberi élet tiszteletére, és az emberi vér kiontásától való iszatra, minden olyan törvényt hatálytalanítani kell, amely felhatalmazza a bíróságokat, bírókat, sheriffeket vagy hóhérokat, hogy elvállalják az egyének bántalmazását és hideg vérrel való meggyilkolását bármely esetben.

6. Megfékezze a háború iránti szenvedélyt . a háborúsi törvyeket mindenütt hatálytalanítani kell, és a katonai egyenruhákat ás katonai rangokat letenni . "

Tehát, mi az akadály?

Ezen a bolygón jelen van emberek egy kis csoportja, akik birtokolják a hadianyag gyárakat és minden más háborús eszköz gyártását. Hogy értékesítik a termékeiket?

Ha Te lennél az egyik tulajdonos, mit tennél? Háborút szítanál, hát persze!! A béke lenne az utolsó dolog, amit akarnál, mert a bevételeid a nullára esnének vissza.

Ezért, hogy biztosítsák, hogy ez ne történhessen meg (és véletlenül o"k irányítanak minden pénznyomtatást a világon) visszautasíthatatlan-keno"pénzeket fizetnek kormányzati pozícióban lévo" politikusoknak, hogy támogassák a tevékenységüket, és hogy biztosítsák, hogy a béke ne lehessen túl népszeru". Ez az egyik a sok ok közül, amiért nincs szükségünk rá, hogy politikusok irányítsák országainkat (lásd: http://government.insights2.org/).

Mindegyik vallás egymás Szeretetáro"l és Békéro"l beszél, de ezt gyakorolják is? Hagyjuk, hogy komolyan a szívükben nézzenek, és csatlakozzanak ehhez az akcióhoz, minden különbséget félretéve. Fogytán az ido".

Mit kell ezért tenni? Vegyétek fel a kapcsolatot vezeto" személyiségekkel az országodban MOST, akik felelo"sek a BÉKE ügyéért, kérd meg o"ket, hogy alakítsanak egy Béke Tanácsot az országod számára, ahonnan kápviseli magát a bolygószintu" Béke Tanácsán, és biztosítsátok, hogy helyi és nemzeti szinten is nyilvánosságot kapjon. O"k valószínu"leg NEM a kormányzati vezeto"itek lesznek.

Hangsúlyozzátok, hogy az emberek ezen a világon már nagyon is tudatában vannak, hogy MIÉRT nem tartották fenn a BÉKÉT és azt akarják, hogy a bu"nösöket bíróság elé állítsák, és 'persona non grata-nak' (nem kívánatos személynek) nyilvánítsák o"ket, nemzeti hovatartozásuktól függetlenül!

> Ez az ügy sürgo"s, így egy weboldal készült, http://peace.insights2.org/ hogy könnyebb legyen az üzenetet eljuttatni. Le lesz fordítva sok nyelvre, amint fordítók jelentkeznek.

Progredere in luce,

Milson


Report action to this E-maiL address or the NESARA INTERNATIONAL group

Your use of this site is subject to
Terms and Conditions of Use
See also our
Privacy Policy